Cautare

1875 de rezultate pentru "antena 1 pitesti accidente" (2.99 secunde)
Ati vazut cate accidente se intampla", a declarat Nedelescu.
Cu siguranta, in antichitate nimeni nu visa accidente auto. - Te scufunzi: Visul denota senzatia de solitudine si teama de a nu fi ajutat la nevoie.
Cateva studii au concluzionat ca trecerea la ora de vara poate avea repercusiuni asupra sanatatii si vigilentei omului. Cand ceasul este dat inainte, de exemplu, creste brusc numarul cazurilor de probleme cardiovasculare si de accidente rutiere.
Echipele SDFEE Electrica au oprit curentul la 600 de case in zonele inundate, pentru a evita posibilitatea producerii unor accidente prin electrocutare.
Coincidenta a facut ca pe aceeasi lista sa apara atunci numele altor doi ofiteri morti in accidente aviatice, facand astfel povestea lui Martin mult mai credibila.
Poate aceste pretentii ar putea fi trecute cu vederea, daca povestile sale, privind accidente OZN, baze extraterestre subterane, grupuri secrete care controleaza problematica OZN (asa cum ar fi fabuloasa MJ-12) s.a.m.d.
"Aici au loc accidente de mina, pentru ca suntem intr-un oras mineresc. Cei care iau astfel de decizii ar trebui sa vina aici sa vada realitatea, sa vada cat suntem de saraci.
"Poate ca ai nostri ar trebui sa lase furaciunile astea de doi lei" "Am vazut pe autostrada ca au ramas barele indoite dupa accidente.
1. ... Rugam raspundeti telegrafic daca un teren nu e bine demarcat sau nivelat spre a aduce la cunostinta D-lui ministru Caranfil pentru a nu ateriza pe acel teren ce expune la accidente.
Noul proprietar al scheletului a perceput, un timp, circa 1.000 de dolari doar pentru dreptul de a fotografia creatura. ... Acestea ar putea ajuta recuperarea oamenilor, de pilda dupa accidente catastrofale de masina, sau in procesele de imbatranire osoasa precoce.
ce se intampla daca adversarii potentiali ai SUA vor realiza progrese semnificative prin dobandirea tehnologiei avansate observate, fie pe baza studierii fenomenului, fie a datelor furnizate de senzori, fie chiar a unor materiale recuperate din accidente?
9 proprietati vindecatoare ale cristalului de Ametist 1. Protectie Pentru cei care nu se simt in siguranta sau pentru cei care se tem de accidente sau pericole.
Finalizarea acestei portiuni de autostrada va duce la fluidizarea traficului, cresterea capacitatii de trafic si a vitezei medii de deplasare pana la 120 km/h, precum si la reducerea numarului de accidente rutiere, se mai arata in comunicatul MTCT.
Sinistratii, ajutati de guvern 210 familii si persoane singure din 28 de judete, printre care si judetul Dolj, ale caror locuinte au fost distruse de inundatii, alunecari de teren sau incendii, sau care au pierdut, ca urmare a unor accidente, un membru al familiei, vor primi din partea statului ajutoare care variaza intre 200 si 15.000 de lei noi.
Vremea nefavorabila din statele Texas si Maine, unde au avut loc indundatii, furtuni de zapada insotite de polei si, in unele cazuri, de tornade, s-a soldat cu circa 50 de victime incepand cu ziua de vineri a saptamanii trecute, majoritatea in accidente rutiere, si a lasat fara energie electrica mii de persoane.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Mai multe tari europene sunt afectate de caderi masive de zapada, fiind inregistrate numeroase accidente, in timp ce mai multe aeroporturi si-au intrerupt activitatea.
Mai mult, premierul a subliniat ca nu doreste sa afle din presa de anumite incidente sau accidente. Premierul a reamintit celor prezenti de existenta unui plan unitar de actiune la Ministerul Sanatatii, elaborat cu specialisti din Franta, si a rezumat punctele principale ale acestuia:
"Astfel de accidente se intampla cu sutele intr-un an, mai ales pe vreme de iarna, cand masinile pot scapa de sub control", a spus presedintele PRM in conferinta de presa saptamanala.
Sindicatele au avut amendamente referitoare la contributiile angajatorilor la fondul de risc pentru accidente si boli profesionale, care de la 0,4 la suta s-au redus la 0,04 procente, ceea ce face ca sistemul sa nu mai poata functiona, cele referitoare la contributiile pentru sanatate, care s-au redus de la 6,5 la 5,5 la suta.
google-analytics.com